štvrtok 11. mája 2017

Dm Blogger Event v Rakúsku

Ahojte! Blogerské eventy a rôzne podujatia mám na celom blogovaní úplne najradšej a som vďačná za každé jedno pozvanie, pretože vždy prinesie krásne zážitky, nových ľudí a skvelé skúsenosti. A keďže blogy idú do popredia čoraz viac a spolupráce sa konajú vo väčších merítkach, tak sa aj čoraz častejšie stretávame s medzinárodnými blogerskými eventami, kde sa zúčastňujú viaceré národnosti a tak dostávajú udalosti úplne iný rozmer.


A práve na jeden z takýchto eventov som dostala od dm drogerie spolu s Rebekou z Fresshion pozvanie, za čo ešte raz ďakujem. Miesto konania bolo vo Viedni, ale nič viac sme až do poslednej chvíle nevedeli, takže to bolo pre nás prekvapenie, čo sa týkalo miesta konania a aj programu celej akcie. Po stretnutí s ostatnými blogerkami z Slovinska, Rakúska, Chorvátska či Bosny a Hercogoviny sme sa presunuli do zámočku Palais Schönburg, ktorý bol nádherne vydzobený "v duchu" dm eventu zvonku aj z vnútra. Celý event sa niesol v znamení kvetov a dokonca hneď na privítanie sme každá obdržali svoju krabičku s ručne robenou čelenkou od Weareflowergirls, pri ktorej boli aj naše fotky a popis Einzigartig wie du, co v preklade znamená: Jedinečná ako ty. Na poschodí už bolo všetko pripravené na samotnú akciu, v krátkosti nám bol v nemčine oznámený plánovaný program a popoludnie a večer plný kozmetických noviniek, skvelých drinkov a dievčenskej spoločnosti sa mohol začať.



S Natali, ktorá zastupuje prácu s blogerkami za dm drogerie na Slovensku a s Rebekou.





Postupne sme si prešli celými priestormi zámku, pričom v každej miestnosti bola prezentácia určitej značky dekoratívnej kozmetiky, ktorá je v dm drogerie dostupná. Dozvedeli sme sa tak o novinkách, ktoré má v ponuke L'Oréal, Max Factor, Maybelline, Astor, Essence, Sally Hansen, ale aj Alverde, She a POZOR! trend IT UP! Táto privátna značka dm sa k nám dostane v priebehu júna/júla a musím povedať, že produkty vyzerajú úplne fantasticky, či už balením alebo obsahom! Máme sa teda naozaj na čo tešiť.










V priestoroch vyhradených pre Essence sme si mohli dokonca vyrobiť svoj vlastný lesk na pery! Namiešať si jeho farbu, pridať vonnú esenciu alebo trblietky. Takéto niečo som skúšala prvýkrát a bol to naozaj skvelý nápad. A zamilovala som sa do tých plášťov... Keby idem študovať farmáciu od začiatku, tak už len v takomto outfite!


O občerstvenie sa počas celej akcie starali šikovní chlapci, ktorí vykúzlili pomocou dm Bio naozaj výborné pochúťky. Oceňujem aj bar, kde išlo prosecco s matcha naozaj na dračku :))




Ešte raz ďakujem za pozvanie a príležitosť zúčastniť sa a celému tímu dm drogerie za skvelo zorganizovaný event!


A keďže nás nabalili darčekmi naozaj štedro, tak sa môžete tešiť na súťaž o niektoré produkty aj vy!




Počas celého eventu zhotovovala fotky Julia Schierer a niektoré z nich môžete vidieť aj v tomto článku, doplnené o moje fotky na iPhone a zrkadlovku :)

Tešíte sa na značku trend IT UP ?

Majte sa krásne!

1 komentár:

  1. prekrásny event!!! dokonalé prostredie, a tie kvety,ach :))) museli ste sa tam cítiť ako víly :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť